FAKTA

24.02.2021

I pandemins spår har fokus också hamnat på hälsa. Det har därmed dykt upp en del nya produkter för viktnedgång på marknaden. Begreppen är många och löftena vidlyftiga ibland. Ett viktig skillnad är "måltidsersättning" och "kostersättning". Med en komplett kostersättning kan man ersätta dagens hela kost och med en måltidsersättning endast en eller flera måltider.

Slanka Deli Diet uppfyller Livsmedelsverkets krav på kostersättning (VLCD). Verksamheten är certifierad enligt IP Livsmedel, tillverkning med högsta kvalitetssäkring för livsmedel, FSSC22000 certifierade samt med BRC-certifiering (Global standard) A-klass, www.brcglobalstandards.com


På nätet kan man även beställa så kallade "Fatburner".  De utlovar bantning under tiden man sover. Livsmedelsverkets färska svar på fråga om  "Fatburner":

Det låter så klart bra om något skulle kunna öka på förbränningen men tyvärr kan man väl säga så att om det hade funnits något sådant som fungerade så hade det varit mer allmänt spritt. Det enda som säkert ökar förbränningen är att motionera samt att inte äta för lite mat. Äter vi alltför lite går ämnesomsättningen ner och det blir svårare att gå ner i vikt.


Bakom Slanka Sverige AB står expertis med mer än 25 års erfarenhet av arbete med människor, hälso- och viktfrågor. I år fyller Slanka 10 år. Det är också tryggt att veta att Slankas VLCD-formula saknar onödiga tillsatser. 

Alla Slanka-produkter är fria från aspartam, gluten och sojamjöl.

Är du laktosintolerant finns laktosfria produkter. Även nötallergiker kan äta Slanka - alla produkter tillverkas i en nötfri miljö. 

Tre Slanka-måltider (= totalt 500 kcal) ger dig ditt fulla dagsbehov av näring,