Inspiration

24/02/2014 21:44

Läs mer om Cambridge Viktprogram - inspireras av hur andra har lyckats.

 

Vad säger kunderna?

- Jag tröttnade på att inte trivas med mig själv. Jag var inte ensam, utan hade ett stort stöd hos min sambo. En dag bestämde jag och min sambo för oss att båda gå ner i vikt. Vi hade hört talas om Cambridge och ville testa den dieten. Jag är väldigt nöjd med resultatet och rekommenderar Cambridgedieten till alla som vill gå ner i vikt. Jag mår psykiskt och fysiskt mycket bättre. Jag har bättre självkänsla, mer energi och livsglädje. Jag har lyckats lägga om mina matvanor och rör mig regelbundet. Allt i livet är så mycket lättare när man väger lättare. Tack vare Cambridgedieten har jag förlorat 30 kg!

 

- Under årens lopp har det blivit tre graviditeter där jag har gått upp mycket med varje barn. Det som väckte mig ordentligt var en helt oacceptabel siffra på vågen vilket resulterade i ett tvärt slut på godis, läsk, fika mm samtidigt beslutade jag att börja med Cambridge och satte start datum, vilket jag meddelade släkt, vänner och familjen. Min rådgivare har hjälpt mig genom råd, stöd och lyssnat på mig vilket betyder mycket under viktnedgången. Men sedan har jag haft en beslutsamhet och vilja av stål vilket har hjälp något otroligt. Det har varit lätt och gott att gå på Cambridge. Jag nådde mitt mål och insåg verkligen att har man bara bestämt sig och är målinriktad så går allt! Mitt humör är på topp och likaså mitt tålamod. Jag mår mycket bättre, kan röra mig lättare, är gladare och ser mer positivt på saker och ting. Jag har fått en otrolig energi och trivs med mig själv igen. För att hålla min vikt tänker jag på vad jag äter och att jag rör på mig mer.

 

- Om jag kan, så kan du. Ge aldrig upp! Jag kom i kontakt med Cambridge Viktprogram och det har varit det bästa som har hänt mig. Den dagen jag drabbades av högt blodtryck insåg jag allvaret. I hela mitt liv har från jag brottats med övervikt. Jag blev förvånad över hur lätt och smidigt det var. Att jag faktiskt kunde fortsätta med enbart VLCD måltider och se riktiga resultat.